Нещодавно біля другої човникової станції, пляж Троєщина, місцеві мешканці виявили «гору» викинутих використаних батарейок. Про це повідомило КП “Київкомунсервіс” на своїй сторінці у Фейсбуці, розповідає сайт Хрещатик.news.

В організації зазначають, що, скоріш за все, відпрацьовані батарейки викинула якась компанія, яка повинна понести покарання.

«Вважаючи на кількість батарейок, зрозуміло що не люди викинули свої батарейки, їх явно хтось системно збирав. Недобросовісна компанія яка збирала ці батарейки має понести відповідальність за скоєний злочин», – йдеться в повідомленні.

До КП “Київкомунсервіс” звернулись за допомогою зібрати небезпечні відходи та працівники КП ліквідували стихійне звалище – батарейки прибрали та відправлять на переробку.

«Нашими працівникамив Вегнером Сергієм Vegner Sergei та Назаренком Сергієм, які не перший рік обслуговують спеціальні контейнери для збирання небезпечних відходів в складі побутових, було ліквідоване стихійне звалище небезпечних відходів, зібрано близько 300 кг. відпрацьованих батарейок. Батарейки 100 відсотків будуть відправлені на перероблення та утилізацію», – повідомили у пресслужбі.

Комунальники нагадали, що нНа офіційному сайті КП «Київкомунсервіс»: https://kks.kiev.ua/nebezpechni-vidhodi/ розміщено повну інформацією щодо збору небезпечних відходів в складі побутових та правилами поводження з ними, карту з адресним переліком встановлених контейнерів для збору відпрацьованих батарейок, ртутних термометрів, енергозберігаючих ламп, якими може скористатись кожен мешканець столиці.


Нагадаємо, Пiд прикриттям карантину Київ зачищають від МАФів

Бажаєте дізнаватися новини столиці першими? Підписуйтесь на наш телеграм-канал  – тільки актуальні новини Києва!

Читайте також:

Чи очікує на Київ сміттєвий колапс: Кличко

Комунальники регулярно дезінфікують понад 11 тисяч багатоповерхівок Києва