Синоптик Наталка Диденко у Фейсбуці розповіла, що в найближчі дні до України прийде північний циклон, який принесе похолодання, в тому числі і до столиці. Про це повідомляє сайт Хрещатик.news.

«Як тільки стовпчики термометрів збираються підскочити до дипломованих весняних градусів, якась метеокапость обов`язково вкине свою чайну ложечку дьогтю у бочку квітневого синоптичного меду.

Це я до того, що сьогодні, 3-го квітня нарешті температура повітря коливатиметься в комфортних межах +10+16 градусів, проте вже завтра-післязавтра холодний атмосферний фронт далекого північного циклону Pauline принесе в Україну чергове похолодання», – написала синоптик.

Але, за словами Наталки, це похолодання буде короткочасним, та вже із 7 квітня, на Благовіщення, в Україну прийде справжнє тепло.

За прогнозами Наталки, у Києві у суботу та неділю, 4-5 квітня, повітря буде досить прохолодним, вночі спостерігатимуться невеликі морозі. До того ж, до похолодання у неділю, 5 квітня, приєднається сильний поривчастий вітер.

«Адже нічна температура повітря знижуватиметься до 0-2 градусів морозу, вдень буде не вище +10 градусів. Недільний сильний вітер посилить некомфортні відчуття», – повідомила Наталка Діденко.

Понеділок, 6 квітня ще буде прохолодним у столиці, а вівторок – порадує теплом.

«А ось на Благовіщення вже підуть до нас справжні квітневі градуси, у столиці протягом наступного тижня потепліє до +16, +20-ти», – додала Наталка.

Стосовно дощу, то за прогнозами синоптика, поки що їх у Києві не передбачається.

Нагадаємо,  метеорологи передбачили погоду на літо 2020 року.

Бажаєте дізнаватися новини столиці першими? Підписуйтесь на наш телеграм-канал  – тільки актуальні новини Києва!

Читайте також:

Популярні новини зараз

Внаслідок обстрілу Академії імені Бойчука було знищено мистецькі роботи за 80 років

У Києві змінено деякі маршрути тролейбусів та автобусів

У Солом'янському районі уточнили, що падіння уламків ракет відбулось не на багатоповерхівку, а у приватний сектор

У пологовому будинку №5 перед реорганізацією вирішили провести низку ремонтів на суму понад ₴49 млн

Показати ще

Березень в Києві побив вже сім температурних рекордів

Синоптики розповіли, якою буде весна у Києві