Кожен мешканець Солом’янки хоч раз скаржився на стан доріг або тротуарів в рідному районі. Чому з кожним роком ситуація не змінюється? Все дуже просто – поки Солом’янське районе шляхо-експлуатаційне підприємство будуть очолювати такі люди, як Олександр Климов, нічого кардинально не міниться.

В Олександра Климова дуже стрімка кар’єра, адже ще в 2016 році він був всього лише головним інженером вищезгаданого комунального підприємства з декларованим річним доходом в 91 тис грн (близько 7 тис. грн на місяць). А вже в 2018 році він обійняв посаду начальника КП “ШЕУ Солом’янського району” з втричі більшим річним окладом.

Крім того, пан Олександр Климов в тому ж 2018 році зміг придбати автомобіль KIA Sportage (2018 року випуску) за майже 1 млн гривень! (див фото нижче)
Виникає просте питання – звідки в “скромного” новоспеченого начальника кошти на новеньке престижне авто, вартість якого втричі перевищує річний дохід?

Відповідь на поверхні – тендери на ремонт асфальтного покриття відбуваються, а от дороги в районі не ремонтуються.

І ось вже 4-й рік, як Климов начальник Солом’янських дорожників, а віз і нині там. Цікаво, як довго Київська влада закриватиме на це очі і прикриватиме таких «персонажів»?

Раніше надходили не тільки скарги на бездіяльність Климова, але і фотодокази стану доріг в районі.

Також це підприємство виявилося в центрі скандалу із закупівлею згущеного молока.