У соцмережах з’явилась інформація про те, що невідомі нібито зіпсували виставку “Століття нескорених”, яка присвячена боротьбі українців за свободу і гідність у різні історичні періоди, музею Революції Гідності на Майдані Незалежності.

Сьогодні столичні поліцейські відреагували на повідомлення в ЗМІ щодо зіпсованої виставки у центрі Києва. Про це повідомляє сайт Хрещатик.news з посиланням на пресслужбу поліції Києва.

Так, в пресслужбі повідомили, що правоохоронці встановили, що експозиції виставки Національного музею Революції Гідності ніхто навмисно не псував, вони були пошкоджені внаслідок пориву вітру.

«Правоохоронці перевірили це повідомлення та встановили, що у центрі міста діє виставка Співробітники Шевченківського управління поліції переглянули та проаналізували записи з вуличних камер спостереження, на яких видно, що ніхто елементи виставки не псував, а плакати були просто пошкоджені вітром.

На даний час із відповідними заявами про пошкодження цих плакатів адміністрація музею до органів поліції не зверталась», – повідомили правоохоронці.

 

Нагадаємо, п`яні підлітки розтрощили ліфт у багатоповерхівці на Ревуцького (відео)

Бажаєте дізнаватися новини столиці першими? Підписуйтесь на наш телеграм-канал – тільки актуальні новини Києва!

Читайте також:

Вандали понівечили щойно оновлений парк Совки (фото)

Розпач та відчай: за ніч вандали обікрали два сквери на Лівому березі