Давід Арахамія і Олександр Корнієнко на зустрічі у Миколаєві обговорювали колегу – нардепку від “Слуги народу” Ірину Аллахвердієву. Відео з розмовою опублікував 23 червня телеграм-канал “Політика країни”, повідомляє Хрещатик.News

Арахамія з Корнієнко вважали, що камери після прямого ефіру вже вимкнули, тому вирішили “поза очі” обговорити чесноти привабливої колеги. Розмова виглядала дещо сексистською. Зокрема “слуги” характеризували колегу таким чином: “баба робоча”, “як корабельна сосна”, хоча трохи “така піддута”, проте повинна сподобатися президентові.

Розмова виглядала так:

Корнієнко: Аллахвердієва – взагалі красуня.

Арахамія: Так.

Корнієнко: Така піддута. Звичайно, чуть-чуть. Чуть-чуть тюнінг, тон too much. Загалом вона баба робоча взагалі. Як корабельна сосна. Вона тут відху@рить триста зустрічей за чотири місяці. І виграє. Вона така наживо. Енергетика.

Арахамія: Енергії багато.

Корнієнко: Ну ти до президента її заведеш, ти побачиш. Він підстрибне, викурить всі айкоси. Скаже: “Баба, да. Баба, да”.

Корнієнко та Аллахвердієва вже відреагували на запис.

Ірина написала на своїй сторінці в фейсбуці, що обидва однопартійці вже зателефонували їй та “присягнулися, що не говорили нічого з опублікованого”.

Фото: скріншот

Корнієнко ж вибачився дещо плутано. Мовляв, відео змонтоване, але фрази вирвані з контексту, до “шанованої депутатки” ніякого стосунку не мали. Але, про всяк випадок, вибачаюсь перед жінками, тому що ми обговорюємо колег, це наша специфіка мови.

фото: скріншот

Нагадаємо, ми проводили власне опитування, кого б обрали мером кияни сьогодні: Віталій Кличко, Сергій Притула і без слуг народу.

Долучайтесь до нашого телеграм-каналу – читайте актуальні новини Києва!

Популярні новини зараз

Після гучного розслідування журналістів, начальник Київського метрополітену написав заяву на звільнення

Столична суддя-мільйонерка Трофименко відмовилась коментувати купівлю люксового авто під час війни

Погрожуючи вбивством, забирав авто мешканців Київщини — встановлено особу російського військовослужбовця

СБУ затримала агента фсб, який «зливав» росіянам інформацію для прориву оборони Києва у 2022 році

Показати ще

Читайте також:

Укрзалізниця відновлює поїзди до Львова

Зради немає: Арахамія прокоментував високі премії міністрів (відео)

У стрілянині в Броварах брали участь охоронні фірми: їх позбавили ліцензії