Як повідомив очільник Дарницького району Києва, на вечір 11 грудня через нічну атаку рф балістичними ракетами, які збили українські ППО, зазнали 42 приватні забудови з різним ступенем руйнування: від вибитих шибок до зрівняних з землею будинків.

Очільником РДА викладено десять фото та відео, щоб люди мали уявлення про руйнування у приватному секторі Дарницького району. Він розповів, що у 305 школі від вибухової хвилі повилітало декілька вікон, які буде відновлено у поточному місяці.

Фото 1 из 5.
Фото 2 из 5.
Фото 3 из 5.
Фото 4 из 5.
Фото 5 из 5.

«Найпоказовіше, для мене особисто, це те, що з Україною вищі божественні сили, що з такими масштабними руйнуваннями обійшлося без жертв»

Після завершення роботи рятувальників, вибухотехніків та поліцейських почали працювати комунальні служби над закриттям плівкою і склом віконних отворів, майстри займалися усуненням аварійності у будинках, придатних для проживання. Нині триває робота зі складання актів обстежень, розʼяснювальна робота стосовно порядку отримання компенсації за допомогою державної програми єВідновлення.

Раніше Ігнат пояснив, чому повітряну тривогу у Києві оголосили після вибухів.