Про це йдеться у повідомленні видання “Вечірній Київ”.

Герой загинув при обороні Маріуполя, на оточеному заводі «Азовсталь». Був одним з тих, хто ще рік тому гелікоптером потрапив до оточеного Маріуполя, аби привезти необхідну техніку, їжу та ліки нашим воїнам на «Азовсталь». А потім у надскладних умовах пліч-о-пліч провоював з ними майже місяць.

Олег Ратушинський загинув 15 квітня 2022 року. А завтра його проведуть в останню дорогу. Прощання відбудеться на вулиці Байковій, 16 о 10:30. Побратими кажуть, для нього було надважливо воювати з іншими азовцями в Маріуполі, і він зробив все для того, щоб потрапити туди.

«Він прожив життя так, як йому веліло його серце та дух, а тіло постійно тренував задля Перемоги нашої країни, — поділилася спогадами про свого коханого дружина і пригадала останні повідомлення, які отримувала від нього: — Чоловік писав вмотивовані повідомлення про мужність в бою його полку, про відважність побратимів, а ще казав, що в них дуже хороша команда, і він впевнений у хлопцях поруч та у своєму командирі»

Довідково. Олег був родом з міста Камʼянське Дніпропетровської області. З 2014 року чоловік хотів потрапити у славетний полк «Азов». І йому це вдалось. У 2015 на його тілі з’явився напис «Бути воїном — жити вічно». У річницю загибелі захисника Маріуполя в селі Фурси Білоцерківського району встановили памʼятну дошку на його честь.

У Героя залишилась дружина та двоє дітей.

Вічна пам'ять і слава!