У четвер, 16 листопада, на Байковому кладовищі відбудеться прощання з загиблим на війні командиром розвідувального взводу та батьком трьох дітей Олександром Ткаченком.

Траурна церемонія пройде з 12:00 до 14:00 біля крематорію, вулиця Байкова, 16. Згодом прах передадуть для поховання на Алеї пам’яті захисників України на Ірпінському кладовищі.

Герой був родом з Севастополя. У рідному Криму у 2013 році пішов служити в морську піхоту. Після окупації півострова росіянами, Олександр не порушив присягу та вийшов на материк разом з побратимами.

Потім поїхав у зону АТО, де опинився на передовій оборони Маріуполя у 2014 році. За участь у тій переможній битві отримав орден «За мужність III ступеня» та ще безліч нагород, бо ніколи не відступав.

Після завершення контракту, разом із сім’єю переїхав до Ірпеня. Згодом Олександр поміняв військову справу на фермерство. Мріяв жити у вільній мирній Україні та мати власний бізнес, виховувати донечок. Після деокупації Київщини відправився на інші гарячі точки фронту.

Вічна пам'ять загиблому Захисникові!