У Солом’янському районі столиці повним ходом триває капітальний ремонт житлових будинків та прилеглих територій. Про це повідомляє сайт Хрещатик.news з посиланням на пресслужбу Солом’янської РДА.

Виконувач обов’язків голови Солом’янської РДА Олена Горпинченко зазначила, що на сьогодні у роботі перебуває майже півсотні житлових об’єктів.

Вона наголосила, що проводиться асфальтування дворів, утеплення фасадів, заміна вікон, ремонт покрівель та інші види ремонту.

Зазначається, що Олена Горпинченко проінспектувала вул. Героїв Севастополя, 11а, вул. Олекси Тихого, 59а, просп. Відрадний, 24/93, просп. В. Лобановського, 12, б-р В. Гавела, 54 та просп. Повітрофлотський, 74.

«Цього року плануємо капітально відремонтувати за різними видами робіт 292 об’єкти. Це і ремонт 67 сходових клітин, і заміна вікон ще в 60 будинках. Особлива увага приділяється й асфальтуванню прибудинкових територій та проїздів. За планом – це 91 адреса. Але якщо торік ми зосередились на об’єктах малої площі, то цьогоріч їх переважна більшість – це великі двори площею від 1000 квадратних метрів», – підкреслила в.о. голови РДА.

Детально ознайомитись з усіма роботами, які заплановані в 2020 році, можливо за посиланням: http://www.solor.gov.ua/docs/info/rozp150_2020.pdf

Нагадаємо, з`явилось відео, як ремонтують столичне метро під час карантину (відео)

Бажаєте дізнаватися новини столиці першими? Підписуйтесь на наш телеграм-канал  – тільки актуальні новини Києва!

Читайте також:

Капремонт Пушкінської буде завершено до кінця травня: КМДА (відео)

На Русанівській набережній будують зрошувальну систему: що заплановано