Національний центр “Мала академія наук України” планує оновити системи вентиляції та кондиціонування в приміщенні науково-освітнього простору Музею науки в Києві павільйону “Математика”.

Про це стало відомо з оголошення в електронній системі публічних закупівель Prozorro.

7 червня Національний центр “Мала академія наук України” оголосило тендер на закупівлю послуг з монтажу та пусконалагодження системи вентиляції та кондиціювання в приміщенні науково-освітнього простору Музею науки в місті Києві павільйону “Математика”, на які хочуть витратити 2 млн 950 тис. гривень.

Розмір мінімального кроку пониження ціни на торгах – 0,5% від розміру очікуваної вартості. Тендерні пропозиції прийматимуть до 16 червня, а сам аукціон має відбутися 19 червня.

Музей науки | Travel Ukraine & World

Згідно тендерної документації, в павільйоні планується встановити дренажні насоси, прокласти каналізаційні труби, встановити сифони, встановити кондиціонери, а також встановити теплолічильники.

Роботи планується завершити до 31 грудня.

Нагадаємо, Київський науково-методичний центр (КНМЦ) по охороні, реставрації та використанню пам’яток історії, культури і заповідних територій провів тендер на ремонтно-реставраційні роботи монументу на честь надання м. Києву Магдебурзького права (пам’ятка історії національного значення в Подільському районі столиці). У відкритих торгах взяла участь лише одна фірма, яка, імовірно, й отримає майже дев’ять мільйонів гривень від замовника.