Іван Шульга працював над популярними телепроєктами, але на початку великої війни став бійцем і пішов на фронт.

«Наші старлайтівські серця сповнені болем. Захищаючи Україну, загинув наш колега, звукорежисер та український воїн Ivan Shulga. Талановитий, професійний, добрий. Великий патріот своєї країни й захисник її майбутнього».

Це написали його колеги, звертаючись до глядачів. Іван Шульга з 2015 року був у команді StarlightMedia. Іван працював на популярних проєктах СТБ: МастерШеф, Зважені та щасливі, Хата на тата, Сюрприз-Сюрприз, Світами за скарбами. З початком повномасштабного вторгнення він залишив знімальний майданчик і пішов на фронт.

За даними ІМІ, Іван Шульга став 63-м медійником, який загинув в Україні внаслідок російської збройної агресії. Івану було 34. У нього залишились дружина і 9-річний син.

Його дружина, Ася, пише:

— Ванечка вдома… У вівторок 20.06 Ванєчка буде чекати кожного/кожну з ким він ріс, навчався, дружив, двіжував, грав, працював, служив, захищав аби вшанувати, згадати, попрощатись і віддячити Герою за наші з Вами життя! Я БЛАГАЮ ПРИЙТИ ВСІХ. Ванечка був би радий, я буду вдячна. Фуршет на честь Ванєчкі з його улюбленими стравами і пивом, все як він любить! Ми будемо спілкуватись, дивитись фотки/відео і згадувати як круто все було… о 14:00 Pochayna Event Hall, Проспект Степана Бандери, 23 (парковка є, метро поруч). Місця вистачить всім! Величезне прохання 🙏 не сприйміть за наглість – жодних вінків зі штучних квітів, молю Вас! Краще живі! Ванєчка дуже любить живі квіти, бо він теж живий…

Прощання: о 10:00 Майдан Незалежності (біля Стели)
Поховання: о 12:30 Берковецький цвинтар (Алея Героїв)

Вічна пам’ять! Співчуття рідним та близьким…
Слава Захисникові! Герої не вмирають…