Українська оборона Бахмута в Донецькій області перебуває під дедалі сильнішим тиском ворога. Інтенсивні бої точаться в місті й довкола нього, й командування ЗСУ спрямувало на цю ділянку фронту елітні підрозділи.

Акцент на останньому зробили у військовій розвідці Британії. Зведення фахівців щодо ситуації на Бахмутщині від 4 березня опубліковано у Twitter міноборони Британії. На нього посилається OBOZREVATEL.

Зазначається, що регулярна російська армія, а також сили приватної військової компанії “Вагнер” здійснили подальше просування підрозділів до північних околиць Бахмута. “Міста, яке нині є виступом, що утримується Україною, вразливим для атак Росії із трьох сторін”, – кажуть іноземні розвідники.

За їхніми даними, Сили оборони України підсилюють територію довкола елітними підрозділами. На тлі цього, наголошують у розвідці Британії, протягом останніх 36 годин ЗСУ зруйнували два ключові мости в районі Бахмута.

“Враховуючи життєво важливий міст, який з’єднує місто з останнім основним шляхом постачання з Бахмута до Часового Яру. Утримувані Україною маршрути постачання з міста стають дедалі обмеженішими”, – йдеться у зведенні.