Російські військові вкотре обстріляли Слов’янськ. Відомо, що під завалами будинку, в який поцілили вороги, все ще залишаються щонайменше троє людей.

Про це повідомляє “24 канал”, посилаючись на поліцію Донеччини.

Як зазначають правоохоронці, упродовж минулої доби ворог 17 разів обстрілював Донеччину. На жаль, не минулося й без атаки Слов’янська, який щоденно потерпає від атак окупантів.

Поліцейські зауважили, що близько 04:00 російські військові випустили ракети по півночі Донецької області. Внаслідок цього у Краматорську пошкоджена лікарня, а у Костянтинівці – приватний будинок.

Але найбільше руйнувань зазнав саме Слов’янськ. Там ворог понищив школу, отоларингологічну лікарню, будівлю Станції юних техніків, а також багатоповерхівку. На місці влучань уже працюють рятувальники, а також правоохоронці. Перші займаються розбором завалів.

Уже відомо, що у пастці з понищеного бетону й будівельного сміття перебувають троє людей – двоє чоловіків, а також одна жінка. Поліцейські підкреслюють, що всі вони – мирні мешканці міста.

Загалом відомо, що впродовж минулої доби на Донеччині ворог зруйнував і пошкодив 18 цивільних об’єктів. Причому 12 з них – житлові будинки.

Як зазначили у місцевій ВЦА, у ніч проти 7 вересня окупанти атакували Слов’янськ. Один з ударів припав на житловий будинок, знищивши його.

Зауважимо, що перша атака, яку здійснили вороги, припала на школу №4 у мікрорайоні Черевківка. Там минулося без жертв. Що ж стосується другого “прильоту”, то його зафіксували саме по житловому будинку. Як зазначив міський голова Вадим Лях, один з під’їздів зруйнований повністю. Відомо також, що сусідні споруди пошкоджено вибуховою хвилею.

Невдовзі надійшла інформація про пошкодження й у мікрорайоні Хімік. Там загарбники влучили у багатоповерхівки, а також школу №9. Відомо, що внаслідок атаки повибивало шибки. Крім того, вибухова хвиля стала причиною обриву електричної мережі надворі.