Глава партії “Батьківщина” Юлія Тимошенко 3 вересня не прийшла на сесію Верховної Ради через смерть двоюрідної сестри Тетяни Шарапової.

Як зазначається, Тетяна – дочка тітки Юлії Володимирівни – Антоніни Ульяхіної, голови Дніпропетровської обласної організації “Батьківщини”. Тетяна померла в Дніпрі на 47-му році життя. Про це повідомляє Комсомольська правда.

“Відспівували померлу 2-го вересня у дворі будинку, де живе 82-річна мама Юлії Володимирівни. Її будинок і будинок Антоніни Ульяхіної знаходяться по сусідству, фактично в центрі міста, але в дуже камерному районі, навколо такі ж дорогі котеджі. За словами сусідів, суєта навколо будинку матері Тимошенко почалася ще вдень у понеділок – туди з’їхалися дорогі автомобілі, поруч припаркувалася карета “швидкої допомоги”, мікроавтобус ритуальної служби, пізніше під’їхав чорний катафалк-лімузин. У двір раз у раз заходили люди з квітами, деякі жінки були в траурних хустках”, – пише видання.

Сусіди відзначили, що відспівували померлу пізно ввечері. У дворі було багато людей, квітів. Приїхали три священики і жіночий церковний хор. Юлії Тимошенко на відспівуванні вочевидь не було, однак у двір заходила дівчина схожа на її дочку Женю.

Прощання з двоюрідною сестрою Тимошенко пройшло 3 вересня, в дніпровському театрі ім. Шевченко. У Тетяни Валеріївни залишився чоловік, дорослі син і дочка, і маленький онук.

Лідер “Батьківщини” Юлія Тимошенко прийшла на урочисте засідання Верховної Ради ІХ скликання з новою зачіскою. Раніше парламентарка збирала волосся у пучок. Сьогодні ж прийшла до парламенту з розпущеним волоссям із двома косичками збоку.