У Житомирі 4 вересня на вулиці Івана Кочерги під час демонтажу колишньої вечірньої школи стіна впала на дорогу, зваливши частину огорожі, передає сайт “Хрещатик.news” із посиланням на «Житомир Info».

Відео опублікував у себе на Facebook користувач мережі Руслан Сорін.

На відео можна побачити, як стіна падає прямо на зелений паркан, яким огороджена будівля вечірньої школи. В цей момент перед парканом проходили люди і їхав автомобіль. На щастя, ніхто не постраждав.

Ситуацію з падінням стіни вижанню прокоментував очільник управління капітального будівництва міської ради В’ячеслав Глазунов. За його словами, за безпеку під час виконання робіт щодо знесення аварійної будівлі вечірньої школи відповідає підрядна організація, яка виграла тендер.

«За погодженням з поліцією була встановлена огорожа, яка мала убезпечити перехожих. Вдень 4 вересня під час демонтажу фасаду стався непередбачуваний обвал в бік дороги, що частково зруйнувало огорожу навколо об’єкту», – розповів Глазунов.

За цим фактом поліцією був складений протокол на підрядну організацію за недотримання техніки безпеки під час демонтажу та виписаний штраф.

Зазначимо, через кілька годин після інциденту будівельний паркан було відновлено, а роботи з демонтажу продовжувалися.

Нагадаємо, що у Шевченківському районі у культовій будівлі обвалились верхні балкони. Також раніше під Києвом обвалився дах у багатоквартирному будинку.

Читайте також:

Обвалився портик: Національний Художній музей у Києві закривають на реставрацію

Під Києвом обвалився будинок: з-під завалів діставали пенсіонера та дитину