Дорога ДТП сталася сьогодні у Печерському районі Києва. На бульварі Лесі Українки зіштовхнулися два елітні італійські авто загальною вартістю близько $0,5 млн.

Кросовер Maserati Levante в’їхав у суперкар Lamborghini Huracan. Ламбо, до речі, не простий – це ексклюзивна версія Fluo Capsule за $400 000. Автівка раніше належала мільйонеру Олександру Слобоженку й мала номери Student, проте згодом була продана. 640-сильне купе вирізняється особливим забарвленням та ексклюзивним оздобленням салону.

Причини ДТП не називаються, але найчастіше у таких випадках має місце недотримання безпечної дистанції.

Lamborghini Huracan Evo Fluo Capsule: особливості авто

Lamborghini Huracan Evo Fluo Capsule відрізняється ексклюзивним забарвленням кузова із чорним матовим дахом. Усього буває п’ять кольорових схем авто – Зелений Verde Shock, помаранчевий Arancio Livrea, блакитний Celeste Fedra, помаранчевий Arancio Dac та жовтий Giallo Clarus (В аварію потрапив помаранчевий Arancio Livrea).

В обробці салону використана шкіра та алькантара. Також суперкар Ламборгіні отримав спеціальні спортивні сидіння. Техніка залишилася незмінною – як і всі Lamborghini Huracan Evo, Fluo Capsule оснащений 5,2-літровим 640-сильним V10. Він розганяється до 100 км/год за 2,9 сек і здатний розвинути 325 км/год.

До речі, Lamborghini Huracan Evo Fluo Capsule в Україні не один – ще один подібний суперкар також є в Одесі.

Lamborghini Huracan EVO Fluo Capsule в Одессе.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліція затримала неадеквата, який побив жінку з дитиною під час тривоги, які прямували до укриття