У партії “Слуга народу” замість Комітету у справах ветеранів та осіб з інвалідністю пропонують ухвалити закон про ветеранів. Про це заявила новообраний народний депутат від “СН” Галина Третьякова у Facebook.

“У нашій фракції є і ветерани, і добровольці, і волонтери. Тим більше вони є серед наших виборців. Ми будемо лобіювати права ветеранів. Але для цього не потрібно плодити бюрократію у вигляді комітетів чи цілих міністерств.

Не потрібно створювати додаткові кормушки для чиновників чи механізми задоволення політичних амбіцій для депутатів. Не потрібно піаритися на ветеранській темі, плекаючи надмірне его політиків”, – написала Третьякова.

Майбутній нардеп додала: “Хочемо спрямувати державні кошти на підтримку тих, хто захищав Україну, а не працевлаштовувати на державних посадах людей, які – як це часто буває – не мають жодного відношення ані до АТО (ООС), а ні до фронту. А є просто наближеними до тієї чи іншої владної персони”.

Раніше у партії “Слуга народу” запропонували скоротити кількість комітетів з 27 до 22. Зокрема комітет у справах ветеранів та осіб з інвалідністю.