У Києві сталася масштабна пожежа в розважальному комплексі Bora Bora Beach Club, що знаходиться в гідропарку.

Як зазначається, загорівся весь комплекс – сам клуб, пляж, вогонь перекинувся і на дерева. Займання почалося приблизно о 17:00. Про це повідомляє видання “Інформатор”.

Чорний стовп диму над берегом Дніпра спостерігали очевидці практично з усіх куточків міста. На місце події прибули рятувальники ДСНС, співробітники поліції та медики. До гасіння вогню залучили навіть спеціальний пожежний катер.

Станом на 17:30 площа загоряння становила 500 квадратних метра. Вогонь дуже швидко поширився, пожежі присвоїли підвищений ранг складності.

“Як розповіла Світлана Водолага, спікер ДСНС України в Києві, вогонь дуже швидко поширився через те, що у всьому комплексі дерев’яний настил і дерев’яні конструкції. Також одна з причин такої великої площі пожежі це те, що персонал не відразу викликав рятувальників, вони намагалися самі боротися з вогнем. Причини загоряння поки невідомі, після повної ліквідації пожежі їх з’ясовуватимуть експерти”, – йдеться у повідомленні.

Станом на 18:00 займання вдалося локалізувати, наразі рятувальники займаються ліквідацією вогню. Інформації про постраждалих немає.

В супермаркеті “Ашан” у ТРЦ Ocean Plaza сталася пожежа. Загорілася піч у відділі з хлібом. Працівники супермаркету почали гасити загоряння за допомогою вогнегасників.