На травень 2020 року заплановано відкриття п’ять столичних парків: парк “Партизанської слави”, “Сирецький”, парк на Троєщині, “Совки”, та “Лебединий”. Про це повідомляє сайт “Хрещатик.news” з посиланням на заступника голови КМДА Петра Пантелеєва.

На озеленення та капітальний ремонт парків у цьому році столична влада планує витратити близько 500 млн грн. Посадовець зауважив, що за останні роки працівники”Київзеленбуд” провели капітальний або локальний ремонт 515 столичних парків та скверів.

«Дуже важливо і приємно, що при проведенні робіт у кожному парку активну участь беруть представники місцевих громад. Ми орієнтуємось на думку людей, які завтра відпочиватимуть у цих парках і скверах. І ми вдячні за поради, або й подекуди зауваження, щоб результати роботи були ще кращими. У нових парках прокладають доріжки, влаштовують поливо-зрошувальні системи, освітлення, громадські вбиральні, встановлюють дитячі та спортивні майданчики, оснащують території системами відеонагляду та сигнальними кнопками в рамках програми «Безпечна столиця», – пояснив Петро Пантелеєв.

Заступник голови КМДА зазначив, що на 2020 рік в столиці запланований капітальний ремонт 12 парків та локально відремонтувати зелені зони на території міста.

Нагадаємо, Кияни відмовляються платити за комуналку та накопичують борги

Також читаємо:

В аеропорті Бориспіль відкрився новий магазин Duty Free (відео)

Вперше за 140 років у столиці так і не настала метеорологічна зима