В ніч з 14 на 15 вересня, близько первої години ночі у Чабанах, що під Києвом стався потужний вибух. Про це повідомляє сайт “Хрещатик.news” з посиланням на Київ Оперативний.

 

Співачка Гайтана, яка живе в селищі “Маєток” під Києвом, однією із перших написала у соцмережі про потужний вибух: “О 00:15, в Іванковичах було чути вибух, від якого затремтіли скла в будинку. Перед вибухом здалося, що падає літак. І зараз продовжує щось дуже голосно шуміти. Хто що знає і чув?” – написала артистка.

Люди активно почали писати коментарі та викладати у соцмережі відео вибуху.

Голова постійної поліцейської комісії Київської області Сергій Гулієв написав на своїй сторінці у Facebook: “15.09.2020 біля 00.30 відбулася розгерметизація газового трубопроводу високого тиску (Уренгой-Помари-Ужгород), що постачає газ на Європу та проходить через поля Чабанів. Відбувався потужний вихід газу в навколишнє середовище.

Всі аварійні служби на місці, в ближніх населених пунктах відключено електропостачання, приймаються міри по перекриттю газопостачання”.

“Так, було, дійсно страшно! Будинок трясло, а такий моторошний звук чули вперше!!! Спочатку думала, що падає літак, але за тривалістю дикого звуку зрозуміла, що ні, якийсь вибух … Відчуття моторошні … Найстрашніше — розуміння своєї безпорадності і безвихідного становища” – пишуть у коментарях.

Нагадаємо, На Київщині пенсіонер з балкону стріляв з рушниці по людям, є поранені

Читайте також:

Велике будівництво? Нещодавно відремонтовані дороги Запоріжжя знову в аварійному стані (фото)

Під Києвом екологи знайшли рідкісні квіти та намагаються створити новий заказник (фото)

Очільник Комітету з нацбезбеки пропонує легалізувати зброю