Спікер східного угруповання військ Збройних сил України Сергій Черевий заявив про те, що в Бахмуті на Донеччині, де йдуть важкі бої ЗСУ з російською армією, окупанти втрачають 70-100 своїх військових щодня.

Про це пише “Хвиля”.

Практично такі ж втрати у Росії та на Авдіївському напрямку, а також на напрямі Сватово – Кремінна на Луганщині, сказав він в ефірі телемарафону.

За словами Череватого, Бахмут для росіян став справжньою “фабрикою смерті”.

Крім близько сотні вбитих, армія окупанів також отримує таку ж кількість поранених щодня. Як зазначив спікер, ЗСУ показують стійкість та мужність, тому росіянам не вдасться зробити прорив.

При цьому Черевий додав, що українська армія не завдаватиме окупантам потужного удару, якщо за це доведеться втратити багато наших бійців. Щойно ЗСУ зосередять більше техніки та резервів, вони роблять потужний удар по окупантах.

“Коли назріє момент, і ми побачимо, що ми зможемо завдати серйознішого удару, то це обов’язково буде зроблено, але не ціною життів наших військовослужбовців, а технічною перевагою, коли зосередимо резерви для потужного вогневого удару, удару танковими підрозділами. Це буде зроблено, як уже робилося під час Харківської та Лиманської операцій”, – наголосив він.