Офіс президента Володимира Зеленського анонсував презентацію бренду цифрової державі на International IT Forum у Запоріжжі.

Презентація відбудеться 27 вересня, зазначили в Офісі.

Деталей безспосередньо про бренд не повідомляється. На форумі анонсують три локації:

– панельна дискусія, на якій експерти обговорюватимуть наявні можливості державно-приватного партнерства в межах діджиталізації у державі;

– виступи власників і керівників компаній світового рівня, присвячені сучасним трендам у сфері впровадження інновацій як у бізнесі, так і в державному чи муніципальному управлінні;

– інтерактивна виставкова зона з експонатами від компаній (розробки у сфері робототехніки, віртуальної та доповненої реальності, автоматизації, smart-технологій тощо).

Радник президента Михайло Федоров на зустрічі з організаторами International IT Forumзаявив, що Україна перетвориться з аутсорсингової країни на ту, що створює продукти у сфері інформаційних технологій.

International IT Forum цьогоріч має об’єднати понад 3 тисячі компаній зі сфери інновацій та IT. Форум має популяризувати життя з впровадженими інноваціями, демонстрацією комфорту та доступністю цифрових змін.