Проєкт елітного ЖК вже готовий і рекламується на багатьох порталах нерухомості, передає Хрещатик.News

Забудовника не бентежить, що урочище Горбачиха зарезервоване під створення природного заповідника як останню ділянку заплавних лісів київського лівобережжя. Бо решта зникла під забудовами.

За інформацією ресурсу “КиївВласть”, ці 40 га заповідної землі відведені компанії “К.А.Н. Девелопмент”, що належить радникові мера Ігорю Ніконову. І Ніконов вже має проєкт житла мрії на самому березі Дніпра.

Фото: К.А.Н. Девелопмент

Мешканці Русанівських садів протестують не проти будівництва Подільського мосту, а саме проти проти з’їздів на їх житловий масив. Бо справедливо підозрюють, що їх будують саме заради “Перлини Дніпра”, а не для мешканців Троєщини, які десятиріччями потерпають від транспортного колапсу, і не для киян, які витратили на будівництво мосту близько 11 млрд гривень

Фото: К.А.Н. Девелопмент

Зручні з’їзди підвищать вартість і привабливість майбутнього ЖК в заповідному урочищі.  Але якщо вийде так, як хоче того влада, Троєщина не дочекається свого мосту і через багато років.

Нагадаємо, сьогодні 19 червня між поліцією та мешканцями Русанівських садів знов відбулися сутички. Мешканці житлового масиву не хочуть, аби важка техніка зруйнувала дорогу, яку вони утримують власним коштом і яка не належить місту. Хоча мер і розповідає спільноті, що вона перебуває у власності міста, а “дачники” зривають будівництво мосту на Троєщину. Київ – місто забудовників, а не киян.

Долучайтесь до нашого телеграм-каналу – читайте актуальні новини Києва!

Читайте також:

Німецька надійність: Кличко розповів, як будують Подільсько-Воскресенський міст (відео)

Перекрили рух транспорту: в Києві мітингували мешканці Русанівських садів (відео)