Столичні правоохоронці затримали трьох молодиків за побиття охоронця. Про це повідомляє «Київ оперативний».

Зазначається, що потерпілий знаходиться в реанімації, лікарі оцінюють його стан як стабільно тяжкий.

Повідомляється, що до поліції надійшло повідомлення від працівника продовольчого магазину про те, що за адресою вул. Ярославська, декілька молодих людей жорстоко побили охоронця, якого у важкому стані госпіталізували.

«Ми встановили, що чоловік знаходився на робочому місці, як до нього почала чіплятись компанія молодих людей напідпитку, серед яких була одна дівчина. Один з зловмисників вдарив охоронця по обличчю, після чого разом з двома своїми товаришами почав його бити доти, доки останній не впав на підлогу без свідомості», – повідомив начальник Подільського управління поліції Владислав Іщенко.

Зазначається, що у результаті проведення оперативно-розшукових заходів працівники карного розшуку розшукали і встановили, що злочин вчинили троє місцевих мешканців, які раніше до кримінальної відповідальності не притягувались.

Наразі зловмисники затримані, їм оголошено про підозру і загрожує до десяти років позбавлення волі.

«Фігуранти затримані в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Їм оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною другою статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до десяти років позбавлення волі. Суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою» – додав Владислав Іщенко.

Нагадаємо, злодюжку, який напав на вагітну жінку, засуджено до 8 років

Читайте також:

Мінера столичного метро засудили на 6 років

Бігав, але не довго: злодія-росіянина, якій втік з-під варти затримали в полі