Набирає обертів скандал навколо депутата від “Слуги народу” Андрія Геруса, який нібито програв у карти $100 тис. Це стало відомо через злив у телеграм-каналі приватних даних додатку “Дія”. Про це повідомляє Хрещатик.News з посиланням на ресурс “Інформатор”.

Нещодавно в мережі Telegram поширили інформацію щодо продажі в каналі UA Baza Bot приватних персональних даних. ЗМІ припустили, що ці дані потрапили до злодіїв з додатку “Дія”, яка надає доступ до електронного аналогу офіційних документів, зокрема паспорту і водійських прав.  Через пароль від електронної пошти Андрія Геруса, який був знайдений у чат-боті, журналістам нібито вдалося знайти серед листування народного депутата фото розписки про картковий борг на 100 тисяч доларів, програних Онопченко Сергію Вікторовичу. Це фото депутат відправляв власному юристу, аби дізнатися, чи має документ юридичну силу.

Фото: Інформатор

Ми зателефонували Андрію Герусу, аби запитати, чи грає він у карти і чи правдива інформація про злив його персональних даних у мережу.  Народний депутат інформацію спростував.

У коментарях під постом Андрія Геруса в соціальній мережі Фейсбук, присвячений картковому боргу, топ менеджер “Нафтогазу” Андрій Фаворов запропонував нардепу зіграти в покер і пообіцяв навчити секретам гри.

Фото: скріншот

Долучайтесь до нашого телеграм-каналу – читайте актуальні новини Києва!

Читайте також:

Злив баз персональних даних в Україні: не захищений ніхто

Плівки Єрмака: брат голови ОП злив компромат на голову Макарівської райради