У Дніпрі вибухнув автомобіль, загинули дві людини. Поліція кваліфікувала подію як теракт.

Про це пише “Главред”.

Як повідомляє пресслужба Нацполіції, повідомлення про вибух надійшло в поліцію близько дев’ятої ранку в середу, 15 вересня.

Вибух стався в автомобілі Nissan Primera на вул. Богдана Хмельницького в місті Дніпро.

Зараз на місці події працює слідчо-оперативна група, вибухотехніки, експерти криміналістичної лабораторії. Периметр оточено.

За словами очевидців, внаслідок вибуху в Дніпрі машину буквально розірвало на частини – лобове скло і деякі запчастини перелетіли через проїжджу частину.

Водій загинув на місці. Його також буквально розірвало. Шматки плоті вилетіли на проїжджу частину. Телеграм-канал Дніпро оперативний опублікував моторошні кадри.

Як пише видання Страна з посиланням на джерела в поліції, внаслідок вибуху загинули двоє – чоловік і жінка. Він був сапером в зоні АТО, вона – співробітницею пресслужби ДСНС Дніпра.

За однією з версій правоохоронців, пара могла перевозити вибухівку, і вона здетонувала. За другою версією – це умисне вбивство.

У ДСНС уточнили, що під час вибуху в Дніпрі загинула начальник відділу зв’язків зі ЗМІ та роботою з громадськістю ГУ ДСНС у Дніпропетровській області Дар’я Гречищева.