Ресторанам та розважальним закладам заборонено працювати з 23.00 години по 7.00 ранку по всі Україні. про це на щоденному брифінгу 16 липня нагадав міністр охорони здоров’я Максим Степанов, інформує Хрещатик.News

За словами міністра рішення Кабміну поширюється на всю територію України, а не окремі регіони, отож місцеві ради не можуть його відміняти.

“На засіданні уряду було прийнято рішення і це рішення стосувалося того, що заклади такі як нічні клуби, або заклади харчування, ресторани і всі інші працюють з обмеженнями за часом. Ці обмеження від 23 до 7 години. Це було відповідне рішення уряду і воно розповсюджується на територію всієї країни”, – зазначив очільник МОЗ.

Нещодавно ресторан Миколи Тищенка “Велюр” запросив на вечірку до 6 години ранку, на обурення в соцмережах СММ-ники відповіли, що розпорядженням КМДА ресторанам дозволено працювати після 22.00 години. А 15 липня ресторатори провели під Кабміном акцію “Хочу як “Велюр”!

Нагадаємо, в Уряді планують подовжити карантин до середини серпня, а очільник Держпродспоживслужби пророкує, що в Києві адаптивний карантин триватиме аж до 2021 року.

Долучайтесь до нашого телеграм-каналу – читайте актуальні новини Києва!

Читайте також:

Столиця закрила 4 клуби, а мер знов пообіцяв посилити карантин

В Києві за добу на COVID захворіли 116 осіб, в Україні – 848

Маски, документи, дистанційка: Кабмін Шмигаля оновив умови адаптивного карантину