Олексій Боровський в своєму пості в мережі Facebook розповів про медійні маніпуляції та пригадав випадки, коли екс-генпрокурор Юрію Луценку говорив розповсюджував недостовірну інформацію для політичної вигоди.

Про це пише Informator.

«Тролінг давно є формою провокації в комунікаціі, хтось може використати прес-конференцію щоб викликати глузування або зробити підбурювання на кофлікт. А є такі, що постійно роблять провакативні твердження на публіці, як правило з метою епатажу. Тут, Юрій Луценко, поза конкуренції, наприклад його репліки на адресу розслідування справи про сина Байдена або остання заява чи анонс про вихід інтерв’ю від екс суді хабарника Чауса, крім марнослів’я, такі дії дають можливість отримання ефекту масовості, збільшення охоплення аудиторії та можливої подальшої корекції громадської думки», – пише він.

Також експерт вважає, що заяви Луценка щодо можливого інтерв’ю колишнього судді Чауса зараз шкодять державі.

«Головне розуміння того, як такі дії будуть сприйматися конкретною аудиторією, тому що у випадку з Луценком його заяви йдуть лише в негатив як для нього і його однопартійців із ЄС, і нажаль шкодить інтересам країни в умовах чергової ескалації з боку Росії», – резюмував Олексій Боровський.