Глава партії “Слуга народу” Олександр Корнієнко визнав повну нездатність президента Зеленського забезпечити правопорядок на виборах, повідомляє Хрещатик.News із посиланням на Фейсбук-сторінку Головного редактора Цензор.нет Юрія Бутусова.

Так Бутусов прокоментував рішення партії “Слуга народу”, зокрема заяву голови партії Олександра Корнієнка, про наміри проводити паралельний підрахунок голосів на запланованих на 25 жовтня місцевих виборах в обласних центрах України.

“Паралельний підрахунок голосів на виборах проводить завжди опозиція, завжди і всюди це робить той, у кого немає влади. Але як може робити паралельний підрахунок партія влади, яка повністю контролює Центрвиборчком, СБУ, МВС, Генпрокуратуру, Держбюро розслідувань, обласні та районні адміністрації, президента, уряд, парламент?” – відзначив Бутусов.

Він додав, що “маючи в руках всю державу, Слуги зібралися витрачати час і гроші на ще одну систему контролю. Це рішення Слуг народу – найяскравіше самовикриття, яке говорить про все, що з нами і з ними відбувається”.

“Навіщо ви, Слуги, взагалі йдете у владу, якщо навіть ту владу, яку вам народ делегував на минулих виборах не здатні реалізувати і не довіряєте своїм власним лідерам у владі? Навіщо знову висуваєте нових кандидатів, якщо ваші люди у владі не працюють? Кого ви хочете обдурити?” – заявляє наостанок український журналіст.

Нагадаємо, Кандидат у мери Києва Борислав Береза підхопив COVID-19

Читайте також:

Ми не ображаємо один одного дружбою: Кернес прокоментував наміри Добкіна балотуватися

Кандидатам від політичної партії «Перемога Пальчевського» у Київській області відмовляють у реєстрації