Раніше НАЗК замовило за майже два мільйони облаштування майданчика на даху адмінбудівлі. Про це KВ дізналася з оголошення в електронній системі публічних закупівель Prozorro.

Згідно оголошення, НАЗК збирається здійснити капітальний ремонт адміністративної будівлі за адресою м. Київ, бульвар Миколи Міхновського (екс-Дружби народів), 28.

Відкриті торги з особливостями призначені на 17 жовтня 2023 року. Строк виконання робіт майбутнім підрядником – 20 травня 2024 року. Очікувана вартість закупівлі – 18 млн 719 тис. 424 гривень.

У вересні 2023 року НАЗК знайшло на відкритих торгах підрядника для реконструкції адміністративної будівлі по бульвару Миколи Міхновського у Печерському районі. Зокрема, на даху будівлі хочуть облаштувати майданчик, витративши на все 1 млн 812 тис. 775 гривень (згідно внесених вже після торгів, що відбулися, змін у договір з ТОВ "БУДІВЕЛЬНЕ ОБ'ЄДНАННЯ "ГЕРЦ"). Нагадаємо, НАЗК від грудня 2019 року очолює Олександр Новіков. Його повноваження закінчуються у січні 2024 року. Тож Кабмін оголосив конкурс на нового очільника НАЗК.