Слідчий Нацполіції вимагав 27 000 гривень за повернення арештованого майна, а саме автомобіля, що є «двійником». Про це повідомляє сайт Хрещатик.news з посиланням на пресслужбу ДБР.

«Слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Києві, за оперативного супроводу Головного оперативного управління ДБР, затримали слідчого Голосіївського управління поліції ГУ Нацполіції у місті Києві під час одержання ним неправомірної вигоди.

За результатами вжитих заходів правоохоронця затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України безпосередньо після отримання неправомірної вигоди», – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що наразі правоохоронці вирішують питання щодо повідомлення хабарнику про підозру та обрання відносно нього запобіжного заходу.

За злочин слідчому загрожує покарання у вигляді позбавленням волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

Нагадаємо, військового прокурора викрили на системному хабарництві

Бажаєте дізнаватися новини столиці першими? Підписуйтесь на наш телеграм-канал – тільки актуальні новини Києва!

Читайте також:

3 000 доларів хабаря за працевлаштування: ДБР затримало працівника СБУ

Оформлення земельних ділянок за хабар: на Київщині затримали посадовця Держгеокадастру