7 червня ввечері міністр з питань стратегічних галузей промисловості України, Олександр Камишін, виклав фото та коментарі щодо ситуації з укриттями у Святошинському районі Києва.

— Закінчуємо 5-й день роботи комісії по ревізіі укриттів Києва. Закінчив роботу в міністерстві, доєднався до роботи комісії в Святошинському районі. Ситуація трохи краща ніж в інших районах де ми вже побували. Більшість укриттів були відкриті. Із цікавого. Побачив перше свіжо відремонтоване укриття. 1,3 млн грн за ремонт 103м2 укриття. Це з тих 1,2 млрд про виділення яких казав наш мер Кличко.

Вранці 8 червня мережею почали ширитись повідомлення про те, чи вартує суми в “понад 1 мільйон гривень” ремонт цього укриття.

Пізніше ці ж канали почали спростовувати свою ж інформацію, демонструючи фото ремонту, ЯКИЙ ЩЕ ТРИВАЄ, додаючи до цього відповідні фото.

Інформацію підтвердили і у КМДА – заступник голови КМДА Петро Пантелеєв доповів:

— «Тема укриттів знову стає приводом для спекулювання та викривлення інформації. Там виконаний капітальний ремонт: замінені двері, освітлення, вентиляція, облаштувано вбиральні, повністю відремонтовані стіни й інженерні мережі. Враховуючи площу укриття, 103 кв. м, та масштаби робіт, загальний обсяг коштів, спрямованих на облаштування укриття 1,3 млн грн…».

Ще пізніше в мережі показали фото ПЕРЕД РЕМОНТОМ цього укриття.