Генеральний директор КП «Київпастранс» Дмитро Левченко повідомив, що наразі розпочали розчищати територію «блошиного ринку» на Куренівці, щоб розпочати роботи з її благоустрою.

Левченко наголосив, що «блошиний ринок» сьогодні – це неосвітлена, занедбана і захаращена територія, яка давно вже викликає у киян безліч нарікань: стихійна торгівля, яка велася майже під колесами трамвая, постійний бруд та сміттєве звалище.

За словами посадовця, на місці «блошиного ринку» будуть облаштовані зручні пішохідні доріжки, освітлення та встановлені нові зупинкові комплекси.

«Наразі ми вже розпочали розчищати територію та готувати її до подальших робіт із благоустрою. Незабаром там з`являться зручні пішохідні доріжки, огорожі, зелена зона з належним освітленням та посадкові майданчики для очікування транспорту. Тобто, замість сміттєвого звалища буде спокійний і чистий куточок справжньої європейської столиці», – додав Дмитро Левченко.

Зазначається, що за планом, роботи мають бути завершені у другій половині березня. Після чого територія буде передана на баланс Оболонської РДА.

Нагадаємо, Як зміниться київський парк Рильского після капітального ремонту (відео)

Читайте також:

Сучасний культурний центр: кінотеатр Старт відкривається після капремонту

Станцію метро Майдан Незалежності ремонтуватимуть цілий рік

Три поверхи, фуд-корт та оглядовий майданчик: яким буде оновлений Центральний гастроном