Столичні рятувальники вже два дні поспіль дезінфікують будинки, в яких проживають хворі на коронавірус люди. Про це повідомляє Хрещатик.News з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС.

“…рятувальники, згідно наданого переліку від штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації Київської міської державної адміністрації, в спеціальних захисних костюмах продезінфікували загалом 14 об’єктів у Голосіївському, Дарницькому, Деснянському, Дніпровському, Печерському та Солом’янському районах столиці загальною площею близько 2500 кв. м”, – повідомляють рятувальники.

Фото: пресслужба ДСНС

Обробляли під’їзди хлорвмісним розчином, що вбиває грамнегативні і грампозитивні бактерії, патогенні дерматофіти та віруси, в тому числі й вірус COVID-19.

Фото: пресслужба ДСНС

В рятувальній службі зазначають, що обробляють вони тільки ті помешкання, які пов’язані з виявленням коронавірусної хвороби.

Нагадаємо, заступник голови КМДА Микола Поворозник нещодавно заявив, що адреси хворих на коронавірус – фейк, а бази даних Моніторингового центру,, де зберігаються відомості про інфікованих, добре захищені.

Долучайтесь до нашого телеграм-каналу – читайте тільки актуальні новини Києва!

Читайте також:

Кожний шостий хворий на COVID-19 — це лікар: МОЗ

До боротьби із COVID-19 залучили Нацгвардію: вулиці Києва дезінфікують з водометів (відео)

Від дезінфекції столичних вулиць гинуть птахи