Вранці 22 січня на бульварі Перова, 25 сталась смертельна ДТП: автомобіль Renault Logan на великій швидкості влетів в зупинку громадського транспорту. Внаслідок події зупинка розтрощена, двоє людей з травмами направлені до лікарні, водій авто загинув на місці. Про це повідомляє ГУ ДСНС України у місті Києві.

Прибулі на місце події рятувальники, за допомогою гідравлічного інструменту, деблокували тіло водія із понівеченого автомобіля.

 

«22 січня о 06:48 до оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС України у м. Києві надійшло повідомлення про те, що на б-рі Перова, 25, що у Дніпровському районі столиці, сталася дорожньо-транспортна пригода.

До місця події негайно було направлено рятувальників 13 – ї Державної пожежно-рятувальної частини та аварійно-рятувального загону спеціального призначення. Як виявилося, водій автомобіля “Renault Logan” здійснив наїзд на зупинку транспортного засобу та загинув на місці, пасажир, а також чоловік, який знаходився на зупинці — отримали травми. Обох травмованих було передано медикам для подальшої госпіталізації», – йдеться в повідомленні.

Причинами та обставинами ДТП займатимуться правоохоронні органи.

Нагадаємо, На мосту Патона масштабне ДТП: затор з обох сторін (відео)

Читайте також:

Страшна ДТП на Полярній: фура зім`яла дві автівки, одна перевернулась на дах (відео)

Пробка на декілька годин: на Оболоні сталась масштабна ДТП (відео)