Радник команди президента, новообраний депутат Микита Потураєв назвав колег “політичним ніким” з огляду на велику кількість роботи, яку депутатам доведеться проробити над собою.

Про це керівник виборчого штабу “Слуги народу”, майбутній нардеп Олександр Корієнко розповів в інтерв’ю “РБК-Україна”.

“Він (Микита Потураєв Gazeta.ua) мав на увазі те, що нам усім треба виконати дуже багато домашньої роботи, щоби дійсно реалізувати все те, з чим ми йшли на вибори і для чого ми прийшли у владу. І не час закидати шапки, впадати в зайву ейфорію й казати, що все, ми виграли, в нас багато людей і ми зараз це все зробимо.

Я не бачив, хто особисто ображався, тому що ми про це не спілкувалися, але я знаю кількох мажоритарників, які до мене підходили і казали, що Микита абсолютно має рацію, тому що після тієї кампанії, яку вони пережили на округах, вони навпаки не розслабляються. Вони розуміють, що той обсяг роботи, той обсяг завдань, який їм поставили виборці тільки під час кампанії, а ще попереду п’ять років роботи це дуже багато роботи”, сказав він.

Сам Корнієнко на слова Потураєва теж не образився.

“Особисто я вирішив йти в політику приблизно наприкінці березня. Якщо вважати, що я за чотири місяці міг стати політичним кимось, то це навіть трохи нескромно. У принципі можна щодо дефініцій сперечатись, що він міг м’якше сказати, в інший спосіб, але Микита просто такий є, він так сказав, як він думає”, додав представник “Слуги народу”.