Ювенальні поліцейські проводять перевірку стосовно інциденту зі школяркою. Правоохоронці встановили особи усіх учасників бійки та розпочали досудове розслідування. Про це повідомляє пресслужба поліції Києва.

27 січня до Святошинського управління поліції звернулася киянка та повідомила, що її неповнолітню доньку побули знайомі дівчата на вулиці Жмеринській.

«Поспілкувавшись із потерпілою, поліцейські ювенальної превенції встановили, що після закінчення навчального процесу дівчина поверталася додому та зустріла на вулиці двох знайомих дівчат. Під час спілкування між ними виник словесний конфлікт, який переріс у бійку, у ході якої вона отримала тілесні ушкодження. Також правоохоронці виявили у мережі Інтернет відео сутички, а відтак встановлюється особа, яка знімала та викладала даний матеріал у мережу», – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що слідчим відділом Святошинського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

За булінг санкція статті передбачає штраф до 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи до 200 годин або виправні роботи на строк до одного року.

 

Нагадаємо, П`яні дівчата-підлітки побилися з медиками й поліцейськими

Читайте також:

Фото та відео молодиків, які пошкодили підсвітку на Алеї художників, передали до поліції (відео)

На Київщині затримали юнаків, які продавали наркотики у соцмережах