Про це заявив мер столиці Віталій Кличко під час онлайн прес-конференції 13 квітня. Інформує сайт Хрещатик.news.

Кличко наголосив, що 10% знижки на комунпослуги отримають всі, хто сплатить до кінця квітня.

«У нас була норма знижки 10 відсотків для тих, хто заплатить до 20 числа поточного місяця. Тепер ця знижка діятиме для всіх, хто сплатить до кінця місяця. Але це не означає, що за комунальні послуги не треба платити взагалі. Через обмежувальні заходи в місті різко впав рівень сплати. Загальний рівень оплати за житлово-комунальні послуги на кінець березня в Києві не досягнув 80 відсотків. Порівняно з лютим, значно менше киян заплатили за послуги», – сказав Віталій Кличко.

Мер наголосив, що ці кошти дуже потрібні місту – вони, в тому числі, йдуть на зарплату працівників комунальних підприємств, і гроші на пальне для комунальної техніки та на інші витрати. Комунальники щодня виходять на вулиці Києва, працюють, щоб забезпечувати його життєдіяльність.

Кличко нагадав, що наразі за комунпослуги легко сплатити онлайн.

«Сьогодні є широкий вибір сервісів, де можна сплатити за комунальні послуги, не виходячи з дому. Велике прохання до тих, хто вже сплачує онлайн: в особистому кабінеті ви можете зареєструвати кілька адрес і сплатити також за своїх батьків, бабусь та дідусів, які не користуються онлайн-сервісами», – звернувся до мешканців столиці Віталій Кличко.

Нагадаємо, сьогодні, 13 квітня відбувся брифінг Кличка (відео)

Бажаєте дізнаватися новини столиці першими? Підписуйтесь на наш телеграм-канал – тільки актуальні новини Києва!

Читайте також:

Києво-Печерську лавру закрили на карантин: Кличко

Чи введуть в Києві комендантську годину: Кличко