У Броварському районі підліток на мотоциклі збив на смерть велосипедистку, а на Бориспільщині загинула пасажирка легковика.

Про це пише «Вечірній Київ».

Дві смертельні ДТП сталися минулими днями у Київській області. Так, у селищі Калинівка, що розташоване за 25 км від Києва, 16-річний хлопець за кермом мотоцикла «Forte» збив велосипедистку, яка рухалася в попутному напрямку. Від отриманих травм 44-річна жінка померла в лікарні.

На місці події працювали патрульні та слідчо-оперативна група Броварського районного управління поліції. За фактом смертельної ДТП відкрили кримінальне провадження. Наразі поліція Київщини з’ясовує всі обставини аварії. За попередньою інформацією, велосипедистка їхала ввечері без захисного шолома та світловідбивних елементів.

Ще одна жінка загинула в аварії у Бориспільському районі. 55-річний водій автомобіля «Renault Sandero» їхав у напрямку села Ревне, але вилетів на узбіччя та врізався в дерево. На жаль, його пасажирка, 53-річна жителька Києва померла в реанімації Бориспільської лікарні. Наразі поліцейські встановлюють усі обставини смертельної автопригоди.

В обох випадках винуватцям ДТП загрожує від трьох до восьми років ув’язнення.