Під Києвом невідомі напали на народного депутата та втекли на автомобілі Opel на евробляхах.

Про це повідомляє dtp.kiev.ua.

“У п’ятницю, 16 серпня, невідомі скоїли напад на нардепа. Подія сталася в Київській області. Поліцейські області та столиці шукають підозрюваних, чоловіка і жінку. Невідомі нападники втекли на автомобілі Opel Vectra”, – ідеться у повідомленні.

Поліція оголосила план-перехоплення. Сірий Opel Vectra із номерним знаком WJN ST 35 оголосили у розшук.

Под Киевом напали на нардепа: полиция ищет Opel на евробляхах. В пятницу, 16 августа, неизвестные совершили нападение на нардепа. Событие произошло в Киевской области. Полицейские области и столицы ищут подозреваемых, мужчину и женщину. Неизвестные нападавшие скрылись на автомобиле Opel Vectra. Автомобиль объявили в розыск. Пока не известно ни имя, ни состояние нардепа, но по территории Киевской области объявлен план-перехват.. Правоохранители ищут серый автомобиль Opel Vectra на еврономерах. Номерной знак авто WJN ST 35. Если вы видели машину, подходящую по описанию, обязательно сообщите на линию “102”.

Публикация от dtp.kiev.ua (@dtp.kiev.ua) 16 Авг 2019 в 12:43 PDT

Хвиля нападів на кандидатів у народні депутати спостерігалася під час передвиборчої кампанії. Зокрема, у Києві позафракційному народному депутату Бориславу Березі з балончика порснули в обличчя. На Хмельниччині напали на кандидата у народні депутати по округу №192 від ВО “Свобода” Назарія Чепка.