Перший заступник голови КМДА Микола Поворозник у Фейсбуці повідомив, що окремі категорії пасажирів зі спеціальними квитками оплачуватимуть проїзд, як зазвичай. Про це повідомляє сайт Хрещатик.news.

«Задля запобігання будь-яких маніпуляцій, повідомляю, що проїзд у громадському транспорті, що перевозитиме тільки окремі категорії пасажирів, здійснюватиметься не безкоштовно. Тобто, пасажири зі спецперепустками, користуючись громадським транспортом за визначеними маршрутами, зможуть придбати квиток, скористатися проїзним, карткою киянина або Kyiv Smart Card», – повідомив Микола Поворозник.

Посадовець закликав мешканців столиці, які не працюють у галузях, що забезпечують життєдіяльність країни та міста, і які не матимуть спецквитків, не виходити з дому та не «брати штурмом» міський транспорт міста.

«Закликаю киян, які не працюють у галузях, що забезпечують життєдіяльність країни та міста, і які не матимуть спецквитків, не брати штурмом автобуси, тролейбуси чи трамваї!

Залишайтеся вдома! Якщо є критична необхідність виїхати в місто, скористайтеся приватним транспортом, таксі, чи транспортом підприємств, на яких ви працюєте.

Громадський транспорт на період запроваджених обмежень, перевозитиме винятково людей, які працюють, аби забезпечити життєдіяльність міста!», – додав Микола Поворозник.


Нагадаємо, В КМДА пояснили, як отримати спецпропуск для громадського транспорту

Бажаєте дізнаватися новини столиці першими? Підписуйтесь на наш телеграм-канал  – тільки актуальні новини Києва!

Читайте також:

Тільки для екстрених служб: Кличко розповів про зупинку громадського транспорту (відео)