Нещодавно знайдений в Московській області безпілотник може бути пов’язаний зі спробою замаху на президента країни-агресора РФ Володимира Путіна.

“17 кілограмів вибухівки повинні були вбити Путіна”, – пише німецьке видання Bild, на яке посилається “Главред”.

У матеріалі уточнюється, що безпілотник UJ-22 міг вилетіти з України в неділю вдень, а біля Москви він впав у понеділок.

“Це найсучасніший український безпілотник середньої дальності з дальністю польоту до 800 кілометрів. Його призначення: нещодавно побудований Індустріальний парк під Москвою – в 500 кілометрах від України”, — пишуть німецькі журналісти.

Відзначається, що місце аварії знаходиться приблизно в 20 кілометрах на схід від індустріального парку Руднєво, де мають намір виробляти безпілотники.

Автори статті повідомили, що безпілотник ніс на собі 30 вибухових блоків С4 загальною вагою 17 кілограмів.

“Заряди вибухової речовини M112 використовуються, зокрема, армією США і канадськими збройними силами”, — йдеться в матеріалі.

При цьому наводиться думка українського політолога Юрія Романенка, який, пов’язує ситуацію з падінням дрона в Підмосков’ї зі спробою усунення диктатора РФ.

Він нагадав про те, що Путін збирався в понеділок відвідати “Руднєво” (якраз в цей день знайшли впав безпілотник під Ногінському).

“Минулого тижня наші розвідники отримали інформацію про поїздку Путіна в індустріальний парк в Руднєво. Відповідно злетів наш дрон-камікадзе, який пролетів через всі засоби ППО РФ і розбився недалеко від промзони”, — цитує Bild Романенко.