У ніч на четвер, 13 жовтня, російські окупанти обстріляли Миколаїв. Є влучання в п’ятиповерховий житловий будинок. Масований обстріл стався після першої години ночі, коли люди мирно спали у своїх квартирах.

Як повідомив мер міста Олександр Сєнкевич, на якого посилається “Главред”, два поверхи будинку повністю зруйновані, решта – під завалами.

“Після години ночі Миколаїв масовано обстріляли. Є влучання в п’ятиповерховий житловий будинок. Два верхніх поверхи зруйновані, решта – під завалами. На місці працюють рятувальники”, – написав він у Telegram.

У мережі пишуть, що в будівлю влучила російська ракета. Також повідомляється про атаку дронів-камікадзе Shahed-136. Зазначається, що всі дрони були успішно збиті силами ППО.

Голова Миколаївської ОВА пізніше повідомив, що вночі місто Миколаїв зазнало масованого обстрілу ракетами типу С-300. Окупанти випустили 8 ракет.

“Є влучання у п’ятиповерхівку. З-під завалів дістали 11-річного хлопчика. Дитина 6 годин провела під завалами. Зараз йому надається меддопомога. Тривають пошуки ще 7 осіб”, – написав він у Telegram.