Окупанти готують прорив із Ізюму на Слов’янськ, про це повідомляє штаб ЗСУ. Ідуть бої між Ізюму, окупанти прориваються до Слов’янська для наступу. Поінформують наші військові.

Про це повідомляє Східний Варіант із посиланням на штаб ЗСУ

Внаслідок обстрілу було пошкоджено житловий будинок, де загинула ціла родина, зокрема семирічний хлопчик. Крім того, дівчинка чотирьох років отримала поранення.

“Також в інших частинах села під час обстрілу загинули ще троє людей, серед яких — 16-річний хлопець. Чотири людини отримали поранення”, — розповіли у прес-службі Харківської обласної прокуратури, пише Kharkiv.Today.

Слідчі СБУ розпочали розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним убивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

В Ізюмському районі склалася найнапруженіша ситуація у Харківській області. Населені пункти постійно обстрілюються з артилерії та літаків, у самому Ізюмі з перших днів війни йдуть запеклі бої. Страждають цивільні – 27 березня окупанти обстріляли приватний автомобіль, загинула сім’я з маленькою дитиною.