Журналіст “1+1”, кандидат у депутати від “Слуги народу” Олександр Дубінський не бачить конкурентів на своєму 94-му окрузі на Київщині.

“У мене по екзит-полам 50%, у найближчого переслідувача 7%. Кого вважати (конкурентом – ред)?”, сказав Дубінський у коментарі Громадському.

Дубінський звинуватив окружну комісію у спробі зірвати вибори на дільницях, результати на яких “їм не подобаються”, тому головне завдання для його команди “захистити результати виборів”

“Дуже багато порушень, дуже багато скарг і дуже багато протоколів ми заповнили і звернулися до Нацполіції, але сподіваюся результат буде встановлено чесно”, сказав він.

Журналіст запевнив, що не має відношення до молодиків спортивної статури біля виборчих дільниць.

“Ми офіційно звернулись до Міністерства внутрішніх справ з приводу потенційного зриву виборів. Міністерство відреагувало і посилило режим охорони”, розповів Дубінський.

Він уточнив, що біля дільниць чергують військовослужбовці Нацгвардії.

Дубінський зазначив, що задоволений даними екзит-полу, але водночас вважає їх заниженими.

“Тому що це не реальний показник, він вищий. Ми будемо доводити це і показувати, що стара система насправді має значно нижчу підтримку”, резюмував він.

Раніше у партії “Слуга народу” заявили про перемогу своїх кандидатів на всіх мажоритарних округах Києва на виборах до Верховної Ради. У двох округах Київської області перемагають Олександр Дубинський і Ольга Василевська.