Збройні Сили України двічі за ніч обстріляли м.Кадіївка (колишнє м.Стаханов) із реактивної системи залпового вогню HIMARS.

Про це повідомляють інтернет-ресурси, підконтрольні “ЛНР”, пише Попасная.Сity.

Фейкове представництво т.зв. “ЛНР” у СЦКК заявило, що 10 листопада по м.Кадіївка було завдано два ракетних удари з РСЗВ HIMARS. Перший обстріл стався о 01:34, а другий – о 02:20.

Окупанти зазначають, що є пошкодження приватного будинку. Жителі Кадіївки одразу впізнали хороми місцевого бізнесмена Попова – власника магазину “Імперіал”.

Кадіївці кажуть, що це вже другий прильот у будинки місцевих бізнесменів-посіпак за останній тиждень.

Місцеві повідомляють у соцмережах, що чули вибухи в районі інтернату та біля котельні, де перебував гараж з технікою окупантів.

Окупаційна “адміністрація” Кадіївки повідомляє, що під час обстрілу зазнали ушкоджень вуличний газопровід та лінії електропередачі.

Нині спеціалісти фейкового “Стаханівського району електромереж” намагаються в авральному порядку відновити світло в населеному пункті.

У Міжрайонному управлінні з експлуатації газового господарства т.зв. “Луганськгазу” зазначають, що ремонтно-відновлювальні роботи тривають. Газ подадуть споживачам після того, як залатають дірки у газогоні, йдеться у повідомленні.