Ніч на п’ятницю, 2 вересня у тимчасово окупованому Херсоні була неспокійною: “бавовнятко” завітало одразу до декількох місцевих локацій, зайнятих окупантами.

Після опівночі вибухи пролунали поблизу колишньої школи поліції на вул. Кольцова. За інформацією журналіста Костянтина Риженка, у будівлю гуртожитку поруч було місце базування кадирівців.

Як зазначає видання “Мост”, згідно з попередньою й поки офіційно не підтвердженою інформацією, в гуртожитку могли проживати загалом близько 200 окупантів, серед яких, ймовірно, були й співробітники ФСБ.

Про це пише “СтопКор”.

Також оприлюднено відео нічного “прильоту”.

За повідомленням місцевих телеграм-каналів, уночі також було вчергове уражено скупчення техніки ворога у Чорнобаївці та в районі Антонівського мосту, де росіяни намагалися переправитися через Дніпро за допомогою поромів.

За офіційною інформацією ОК “Південь”, протягом доби 1 вересня авіатори ЗСУ продовжували наносити удари по командним і опорним пунктам ворога, складах з боєприпасами і пально-мастильними матеріалами та по логістично-транспортних потужностях.

“Ракетно-артилерійськими підрозділами відпрацьовано низку вогневих завдань по 9 пунктах управління, 2 поромних переправах, 2 пунктах управління безпілотниками, по засобах протиповітряної оборони та по скупченню ворога. Триває вогневий контроль над Антонівським, Каховським та Дар’ївським мостами.Встановлено, що за підсумками бойового дня ворожі сили зменшились на 102 одиниці особового складу, 6 танків, гаубицю “Мста-Б”, реактивну систему залпового вогню “Град”, мобільний 120-ти мм міномет, 8 одиниць авто-бронетехніки”, – йдеться у зведенні.