Окрім цього, протягом січня – червня у столиці встановили 79 пристроїв звукового супроводу на 30 світлофорних об’єктах для безпечного переходу проїжджих частин.

Джерело: КМДА

Зокрема, нові об’єкти за адресами: просп. Алішера Навої – вул. Воскресенська, вул. Академіка Заболотного – вул. Квітуча, вул. Василя Касіяна (зупинка громадського транспорту «Автостоянка – дублер»). А також два реконструйовані – на вул. Ревуцького, 40 і вул. Володимира Брожка – вул. Монтажників.

Також повідомляється, що реконструюють і світлофорні об’єкти на вул. Сім’ї Кульженків – вул. Лугова та вул. Максимовича – вул. Сергія Колоса. Будують нові на вул. Героїв Космосу, 8, 11 та просп. Повітряних сил – вул. Стадіонна. Це дасть змогу облаштувати безбар’єрні регульовані наземні пішохідні переходи.

Крім того, триває облаштування регульованих наземних пішохідних переходів на просп. Валерія Лобановського – вул. Володимира Брожка та вул. Костянтинівська – вул. Нижній Вал.

Раніше повідомлялось: У Києві встановили новий безбар'єний регульований пішохідний перехід на дорозі з інтенсивним рухом