На проспекті Степана Бандери відбулася страшна ДТП за участю маршрутки та двох легкових автомобілів. За попередньою інформацією, паркетник на великій швидкості врізався в задню частину маршрутки, яка стояла на зупинці.

Судячи з кадрів з місця ДТП, на місце події оперативно прибула швидка допомога, щоб надати медичну допомогу постраждалим. У маршрутці повністю зім’ята задня частина. Два дегкові автомобілі, інші учасники автотрощі, розкидана по дорозі попереду від маршрутки. В одного з легковиків розтрощена передня частина з лобовим склом і бампером.

“На проспекті Степана Бандери сталась жахлива ДТП за участі кількох легковиків та маршрутки. На місце вже приїхала швидка”, – йдеться в описі під відео і фото з місця ДТП.

Крім цього, на вулиці Академіка Заболотного біля МХП (київський філвал “Миронівського Хлібопродукту”) сталася ще одна серйозна аварія. Дві легкові автівки зіштовхнулися, пошкодивши відбійник, що призвело до значних руйнувань обох транспортних засобів.

“На Заболотного біля МХП з Теремків донизу, дві автівки в хлам та відбійник”, – описують аварію очевидці.

Правоохоронці та медики працюють на місцях подій, розслідуючи причини аварій та надаючи допомогу постраждалим. Водіїв закликають бути обережними на дорогах і не перевищувати швидкість, щоб уникнути подібних ситуацій.

Раніше стало відомо, що вчора вночі на Північному мосту Києва в ДТП загинула людина.