Прокурор Олександр Ливчук просив продовжити запобіжний захід тримання під вартою, строк якого спливає 17 березня. За його словами, Роман Гринкевич може переховуватися від слідства і суду, а також виїхати за кордон.

“Батько Романа, Ігор Гринкевич прийняв рішення про створення злочинної організації. Роман був співорганізатором. Ігор уклав 23 договори з Міноборони на поставку військового одягу, тилового забезпечення, фуфайок, штанів, сорочок. Роман увійшов до злочинної організації і керував нею. Вони завдали матеріальної шкода на суму 934 млн грн. Поки не проведено весь комплекс дій. Якщо Гринкевич буде за стінами СІЗО, він буде знищувати докази, знищити оригінали документів і буде впливати на свідків, водіїв які перевозили товари”, — заявив прокурор.

Адвокати виступали проти клопотання прокурора щодо продовження запобіжного заходу. Натомість подали клопотання щодо допиту свідків, у якому суддя відмовив, оскільки їх допит на цій стадії не передбачається. Адвокати Романа підозру назвали необгрунтованою і просили застосувати більш мʼякий запобіжний захід.

Захист Гринкевича подаватиме апеляцію.